Indlæser...

Bageredskaber i træ 4 stk.

Varenummer
673671
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

Introducerer et sæt med 4 bageredskaber i træ, et essentielt og naturligt valg for enhver hjemmebager. Dette sæt inkluderer fire nøje udvalgte træredskaber, som er designet til at gøre din bagning enklere og mere behagelig. Sættet indeholder en dejspatel, en bred palet, en rundet ske og en rilledejsskraber, der hver især har deres egne unikke formål og funktioner.


Alle redskaberne er fremstillet af bæredygtigt træ, hvilket giver en varm og autentisk følelse i dit køkken. Træredskaberne er skånsomme mod overflader, hvilket reducerer risikoen for ridser og skader på dine bageforme og skåle. Forkæl dig selv eller en ven med dette sæt af bageredskaber i træ og oplev glæden ved bagning med naturlige og holdbare redskaber.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna