Indlæser...

Bagepensel, nylon, 5 cm

Varenummer
673554
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

59,00 kr.

Beskrivelse

Præsenterer en praktisk bagepensel i nylon, der måler 5 cm i bredden. Denne alsidige bagepensel er et uundværligt redskab i ethvert køkken og er perfekt til at påføre glasur, smør, æggeblanding eller marinader på dine bagværk og retter.


Bagepenslen er fremstillet af plast, hvilket gør den let, holdbar og nem at rengøre. Penselhårene er lavet af nylon, hvilket sikrer en jævn fordeling af væske og gør penslen velegnet til brug ved højere temperaturer.


Denne bagepensel har en hvid farve, der passer godt ind i de fleste køkkener og er nem at opbevare takket være dens kompakte størrelse. Uanset om du er professionel kok eller en hjemmebager, vil denne bagepensel i nylon, 5 cm, hurtigt blive en uvurderlig hjælp i dit køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna