Indlæser...

Bageform rund non-stick ZYLISS® Ø 20x4 cm Ø 20x4 cm

Varenummer
689624
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

239,00 kr.

Beskrivelse

ZYLISS® Bageform rund non-stick - Perfekt til Ensfarvet og Jævn Bagning

Denne bageform fra ZYLISS® er ideel til at opnå ensartet og perfekt bagning hver gang. Den er lavet af kulstofstål, der leder varmen jævnt og sikrer, at dine kager og brød bliver bagt jævnt og gennemstegt. Med en diameter på 20 cm og en højde på 4 cm er denne bageform perfekt til at lave runde kager og tærter.

Bageformen har en non-stick Quantum II belægning, der gør det nemt at frigøre bagværket uden at det hænger fast. Den dobbelte lag non-stick belægning sikrer, at intet sidder fast, og at rengøringen er enkel. Den løse bund-design gør det nemt at tage kagen ud af formen, og bunden sidder sikkert i rammen for at forhindre lækage.

Med denne ZYLISS® bageform kan du være sikker på at opnå perfekte resultater hver gang og imponere dine gæster med smukke og velsmagende kager og tærter.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna