Indlæser...

Badeværelseshylde LINEA ZACK®

Varenummer
689483
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

639,00 kr.

Beskrivelse

LINEA ZACK® Badeværelseshylde - Stilfuld Opbevaring til Dit Badeværelse

Skab et elegant og organiseret badeværelse med denne LINEA ZACK® badeværelseshylde. Hyldepladen er lavet af mat sølv rustfrit stål og har en frosted glasoverflade, der tilføjer et sofistikeret touch til enhver indretning.

Med målene 26,5x3x13,2 cm er denne hylde perfekt til opbevaring af dine toiletartikler, parfumer eller andre små genstande. Den holdbare konstruktion af 18/10 materiale sikrer, at hylden vil holde i lang tid og forblive i perfekt stand.

Uanset om du har et lille eller stort badeværelse, vil denne LINEA ZACK® badeværelseshylde tilføje både funktionalitet og stil til rummet. Skab et organiseret og æstetisk tiltalende badeværelse med denne elegante hylde.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna