Indlæser...

Badeværelses affaldskurv CIVOS ZACK®

Varenummer
689538
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

549,00 kr.

Beskrivelse

Stilfuld Sort Badeværelses Affaldskurv fra CIVOS ZACK®

Hold dit badeværelse rent og organiseret med denne elegante affaldskurv fra CIVOS ZACK®. Den sorte farve og det moderne design gør den til et stilfuldt tilbehør til enhver badeværelsesindretning. Lavet af 18/10 pulverlakeret stål, er denne affaldskurv både holdbar og modstandsdygtig over for korrosion.

Med en diameter på 4 cm og en højde på 9 cm er denne affaldskurv kompakt og passer perfekt ind på ethvert badeværelse. Den pulverlakerede sorte finish tilføjer et sofistikeret touch til rummet og gør det nemt at matche med andre badeværelsesartikler.

Uanset om det er til dit eget badeværelse eller som en gave, vil denne CIVOS ZACK® affaldskurv med sikkerhed tilføje stil og funktionalitet til ethvert rum.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna