Indlæser...

Bad Seed Brewing Kope-Niu 33 cl

Varenummer
672127
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

60,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 55,00 kr. . Spar 8%

Beskrivelse

Imperial Stout med kaffe og kokos!


Kope-niu er deres samarbejde med Y Not Brewing. En af Y Not Brewings specialiteter er enorme Imperial Stouts, som han ofte behandler med tilsætningsstoffer som kaffe, vanilje, kokos eller kakaobønner.


De kombinerede deres kræfter for at lave en stor, silkeblød stout med kaffe og kokos. De skabte en gryn med fokus på at opbygge en afrundet, glat og kraftfuld base med forholdsvis lav bitterhed.


Derefter konditionerede de øllet med store mængder kokoscreme og friskristet kaffe - kokosnødden giver en silkeblød, sød og tropisk kokosnøddearoma og smag, og den mellemristede kaffe bringer balance med fantastiske friskristede, bitre kaffenoter. Hvert supplement trækker i deres egne retninger, hvor det ene ikke overmander det andet, og mødes i en stor balance af smag.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna