Indlæser...

Bad Seed Brewing Altbier 44 cl

Varenummer
672130
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

45,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 40,00 kr. . Spar 11%

Beskrivelse

Det er en ikke så almindelig stil af German Ale, som næsten udelukkende brygges i byen Düsseldorf. Med hensyn til udseende varierer Altbierne fra Düsseldorf i farve fra rav til kastanje. Duft- og smagsprofilen er dog forskellig fra bryggeri til bryggeri – nogle er malt-centrerede, kiksede og søde, hvor andre er mere tørre, humlefremstillede og bitre.


Til vores Altbier tog vi inspiration i de mere humlecentrerede, bitre og tørre versioner. Vores version er brygget med Caramünich-malt og Carafa Special 2, og basismalten er en kiks og brødagtig München-malt. Humlede derefter til ret høje 40 IBU'er og hoppede med Perle & Saphir humle, hvilket gav både en smule pebret krydret og nogle tydelige blomsternoter.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna