Indlæser...

Bache-Gabrielsen XO Cognac* FL 100

Varenummer
10608
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

809,00 kr.

Beskrivelse

Bache-Gabrielsen XO Cognac - En Høj Kvalitets Cognac fra Frankrig

Bache-Gabrielsen XO Cognac er en cognac af høj kvalitet, der er kendt for sin lange lagringsproces og intense smagsindtryk. Denne cognac er destilleret i Frankrig og har en alkoholprocent på 40%. Flasken indeholder 100 cl af denne eksklusive cognac.

Denne XO Cognac er kendetegnet ved sin kraftige krydrede smag, der giver noter af citronfrugter, kanel og læder. Den har også en særlig lang eftersmag, der skyldes den næsten 20-årige lagring i franske egetræsfade.

Bache-Gabrielsen XO Cognac har vundet flere priser i forskellige smagskonkurrencer, hvilket bekræfter dens store kvalitet og unikke smag. Denne cognac fortjener at blive nydt ren ved stuetemperatur for at få den fulde oplevelse af dens smagsnuancer.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna