Indlæser...

Bacardi Superior Carta Blanca* FL 100

Varenummer
10721
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

249,00 kr.

Beskrivelse

Bacardi Superior Carta Blanca - En Klassisk Hvid Rom af Høj Kvalitet

Bacardi Superior Carta Blanca er en fremragende hvid rom af meget god kvalitet. Denne rom har en alkoholprocent på 37,5% og kommer fra Caribien.

Med noter af frugt og blomster har Bacardi Superior Carta Blanca en unik og velsmagende smag. Denne rom er velegnet til at blive brugt i forskellige drinks og cocktails, og dens kvalitet og smag vil helt sikkert imponere dine gæster.

Flasken er klassisk og klar, hvilket giver et elegant og enkelt udseende. Den indeholder 100 cl rom, hvilket giver dig rigeligt med rom til at nyde i længere tid.

Med sin lette og glatte smag, der kommer til udtryk gennem noter af vanilje, mandel og frugter, er Bacardi Superior Carta Blanca en fantastisk rom til at blande med sodavand eller frisk juice. Uanset hvordan du vælger at nyde den, vil denne rom helt sikkert tilføje en ekstra dimension til dine drinks.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna