Indlæser...

August Kesseler Riesling The original 2022

Varenummer
687737
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 74,00 kr. Normalpris 75,00 kr.
Spar 1% (1 kr)

Beskrivelse

August Kesseler Riesling "The Original" 2022


"The Original" fra August Kesseler er en hyldest til den autentiske tyske Riesling fra Rheingau. Denne særlige årgang fra 2022 afspejler et sandt billede af regionens rige arv og den unikke stil, som har gjort Riesling til en af verdens mest anerkendte druesorter.


**Profil:**

- **Farve:** Lys strålende gylden med grønne nuancer.

- **Aroma:** Den åbner med friske og livlige dufte af grønne æbler, citrus, og et hint af hvid fersken, fulgt af en mineralsk note, der vidner om jordbunden i Rheingau.

- **Smag:** Smagen er livlig og elegant, med en forfriskende syrlighed og lækre frugtnoter. Smagen af lime, abrikos, og nogle florale toner fører til en vedvarende og ren finish.

- **Struktur:** Medium krop med en velafbalanceret struktur og en frisk, tør afslutning.


August Kesseler Riesling "The Original" 2022 er en moderne tolkning af den klassiske Rheingau Riesling. Den fungerer fortrinligt som en aperitif, men også som en ledsager til en række retter, såsom lette salater, fisk, skaldyr, og asiatiske retter.


Denne vin er et fantastisk eksempel på den kvalitet og karakter, som Riesling kan opnå i de rette hænder. Den appellerer til både kendere og dem, der ønsker at udforske den tyske vinverden.


**Om August Kesseler:**

August Kesseler er en af Rheingaus mest respekterede vingårde, kendt for sin passion og forpligtelse til at frembringe Riesling og Pinot Noir af højeste kvalitet. Tradition kombineret med nytænkning definerer deres tilgang.


**Konklusion:**

August Kesseler Riesling "The Original" 2022 er en vin, der afspejler essensen af Riesling fra Rheingau. Det er en vin, der skinner med sin enkelhed, elegance og ærlighed. Et perfekt valg for dem, der ønsker at nyde Riesling i dens mest autentiske form. Fra det første glas til det sidste vil denne Riesling glæde dine sanser og efterlade et vedvarende indtryk af tysk vinmageri på sit bedste.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna