Indlæser...

August Kesseler Riesling Seligmacher Lorchhausen Grosse Lage 2022

Varenummer
687743
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 249,00 kr. Normalpris 399,00 kr.
Spar 38% (150 kr)
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 229,00 kr. . Spar 8%

Beskrivelse

August Kesseler Riesling Seligmacher Lorchhausen Grosse Lage 2022


August Kesseler fortsætter med at imponere vinelskere med denne enestående Riesling fra Seligmacher Lorchhausen Grosse Lage 2022. Denne unikke vin repræsenterer en af Tysklands fineste vinmarker og giver udtryk for Riesling-druens ædle karakter, samtidig med at den fremhæver regionens enestående terroir.


**Profil:**

- **Farve:** Lys gylden, med glimt af grønt.

- **Aroma:** Duften er kompleks og indbydende med noter af hvide blomster, citrusfrugter, fersken, og en karakteristisk mineralitet.

- **Smag:** En elegant og balanceret smag, der kombinerer frisk syrlighed med modne frugtaromaer og en subtil sødme. Noter af lime, æble og stenfrugter suppleres med en dyb mineralsk kvalitet.

- **Struktur:** Fin og velskulptureret, med en medium til fyldig krop og en vedvarende eftersmag, der efterlader en frisk følelse på ganen.


August Kesseler Riesling Seligmacher Lorchhausen Grosse Lage 2022 er en sofistikeret vin, der vil appellere til dem, der søger kompleksitet og finesse. Denne Grosse Lage vin kommer fra Lorchhausen, en mark beliggende i en særlig del af Rheingau-regionen, som er kendt for sine skiferholdige jordbunde og stejle skråninger.


Vinen vil være et fremragende følge til en bred vifte af retter, lige fra fisk og skaldyr til kylling og vegetariske retter. Dens alsidighed gør den til en fremragende følgesvend til både hverdagsmåltider og særlige lejligheder.


Som med alle vine fra August Kesseler, reflekterer denne Riesling producentens engagement i at skabe vine, der udtrykker terroirets essens. Seligmacher Lorchhausen er en vin, der fortjener opmærksomhed fra alle, der ønsker at udforske tysk Rieslings rige og forskelligartede karakter.


Med sin delikate balance mellem frugt, syre og mineralitet, er August Kesseler Riesling Seligmacher Lorchhausen Grosse Lage 2022 en vin, der kan nydes nu, men som også vil vinde ved yderligere lagring. Det er en vin, der lover en berigende oplevelse og et blik ind i, hvad der gør tysk Riesling så spændende og uforglemmelig.


  • 90 P. wein.plus, 94 P. James Suckling
  • VDP.GROSSE LAGE®
  • Riesling
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna