Indlæser...

August Kesseler Riesling Rüdesheim Ortswein 2022

Varenummer
687741
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 175,00 kr. Normalpris 299,00 kr.
Spar 41% (124 kr)
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 149,00 kr. . Spar 15%

Beskrivelse

August Kesseler Riesling Rüdesheim Ortswein 2022


August Kesseler Riesling Rüdesheim Ortswein 2022 repræsenterer en fremragende introduktion til Riesling fra Rheingau-regionen. Ortswein betyder "landsbysvin," og denne vin er skabt for at fremhæve Rüdesheims unikke karakter og charme.


**Profil:**

- **Farve:** Klar, bleg gylden med grønne nuancer.

- **Aroma:** Friske og aromatiske noter af grønne æbler, citrus, hvide blomster og en subtil mineralitet.

- **Smag:** I munden er vinen livlig og frisk med en flot balance mellem syre og frugt. Smagen af citrusfrugter, grønne æbler og pærer dominerer, mens en fin mineralitet tilføjer kompleksitet.

- **Struktur:** Let til medium krop, med en ren og forfriskende finish.


August Kesseler Riesling Rüdesheim Ortswein 2022 er en meget tilgængelig vin, der passer perfekt som en aperitif eller som ledsager til lette retter som fisk, skaldyr, salater og asiatisk mad.


Dette er en vin, der fremhæver det særlige ved Rüdesheim og viser, hvad Rheingau har at tilbyde. Den kombinerer friskhed og frugtighed med en karakteristisk mineralitet, hvilket gør den til en fornøjelse at drikke.


August Kesseler, en af Tysklands mest respekterede producenter, har lavet en vin, der virkelig fanger essensen af Rüdesheim. Det er en vin, der vil appellere til både nye og erfarne Riesling-entusiaster.


August Kesseler Riesling Rüdesheim Ortswein 2022 tilbyder en fantastisk mulighed for at udforske Rieslings alsidighed og elegante karakter. Den kan nydes ung og frisk, men har også potentiale til at udvikle sig over de næste par år. Det er en vin, der inviterer til at blive delt og nydt, uanset anledningen. En ægte repræsentant for Rüdesheim og en vin, der formår at fange hjertet af denne bemærkelsesværdige vinregion.


  • 91 P. James Suckling, 91,5 P. Falstaff
  • VDP.ORTSWEIN
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna