Indlæser...

August Kesseler Riesling Rüdesheim BERG Schlossberg Grosse Lage 2022

Varenummer
687742
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 249,00 kr. Normalpris 399,00 kr.
Spar 38% (150 kr)
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 229,00 kr. . Spar 8%

Beskrivelse

August Kesseler Riesling Rüdesheim BERG Schlossberg Grosse Lage 2022

August Kesseler har præsenteret en bemærkelsesværdig Riesling med Rüdesheim BERG Schlossberg Grosse Lage 2022. Denne vin kommer fra en af Tysklands mest anerkendte vinregioner og repræsenterer en forbløffende kombination af elegance, kompleksitet og terroir.

**Profil:**
- **Farve:** Klar og skinnende, med en bleg gylden farvetone.
- **Aroma:** Friske og livlige noter af grønne æbler, citrusfrugter, mineraler og et strejf af blomster.
- **Smag:** På ganen fremstår vinen sprød, med en fantastisk balance mellem syre og sødme. Frugtige noter og mineralske undertoner kombineres for at give en lang og vedvarende eftersmag.
- **Struktur:** Medium til fuld krop med en velstruktureret syre, der fremhæver vinens friskhed og kompleksitet.

August Kesseler Riesling Rüdesheim BERG Schlossberg Grosse Lage 2022 er ikke kun en fornøjelse at drikke, men også en udforskning af Rieslings mangfoldige udtryk. Dette er en vin, der passer perfekt til en bred vifte af retter, fra skaldyr og lette salater til krydrede asiatiske retter.

Denne Grosse Lage (stor cru) vin kommer fra Schlossberg-marken, som er kendt for sin stejle hældning og skiferholdige jordbund. Disse karakteristika giver vinen dens unikke mineralitet og gør den til en ægte repræsentation af dens oprindelse.

August Kesseler, en anerkendt producent fra Rheingau-regionen, har skabt en vin, der er tro mod sin type og som fremhæver, hvad der gør tysk Riesling så speciel. Det er en vin, der kan nydes nu, men som også vil udvikle sig smukt med yderligere lagring.

Samlet set er August Kesseler Riesling Rüdesheim BERG Schlossberg Grosse Lage 2022 et fremragende valg for dem, der ønsker at opleve en topklasse Riesling, der udtrykker det allerbedste af sin region og sort. Det er en vin, der indfanger essensen af sit terroir og leverer en uforglemmelig smagsoplevelse.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna