Indlæser...

August Kesseler Riesling „R“ Trocken Kabinet 2022

Varenummer
687738
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 75,00 kr. Normalpris 149,00 kr.
Spar 50% (74 kr)

Beskrivelse

August Kesseler Riesling „R“ Trocken Kabinett 2022


August Kesseler fortsætter med at fortrylle vinelskere med sin Riesling „R“ Trocken Kabinett 2022, en tør tysk Riesling fra Rheingau-regionen. Dette er en vin, der kombinerer traditionel vinmaking med moderne forståelse for kvalitet og elegance.


**Profil:**

- **Farve:** Lys gylden med grønne glimt.

- **Aroma:** Duften byder på friske citrusnoter, grønne æbler, lidt pære og en subtil mineralitet.

- **Smag:** I munden er denne Riesling sprød og frisk med livlige syrer og smagsnoter af lime, grapefrugt og hvide blomster. Den slanke krop og den mineralske undertone leder til en ren og langvarig finish.

- **Struktur:** Let til medium krop med en tør, forfriskende karakter.


August Kesseler Riesling „R“ Trocken Kabinett 2022 er en alsidig og tilgængelig vin. Den kan nydes alene som en forfriskende aperitif eller parres med et væld af forskellige retter, såsom skaldyr, grillet fisk, salater, og lette oste.


Kabinett-vine repræsenterer en let og delikat stil, og denne vin er ikke en undtagelse. Den fremviser en yndefuld elegance, der gør den til en ideel ledsager til sommerdage og lette måltider.


**Om August Kesseler:**

August Kesseler har været en banebrydende kraft i Rheingau, kendt for sin evne til at fremstille Riesling-vine, der både er moderne og tro mod regionens arv. Vingården er kendt for sin respekt for naturen og fokus på bæredygtighed.


**Konklusion:**

August Kesseler Riesling „R“ Trocken Kabinett 2022 er en vidunderlig repræsentation af den tørre tyske Riesling-stil, der kombinerer friskhed og frugtighed med en delikat finesse. Det er en vin, der appellerer til både nybegyndere og erfarne vinelskere, som søger en let, forfriskende, og samtidig karakterfuld hvidvin. En perfekt vin til at nyde i solen eller til at lyse op på en grå dag.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna