Indlæser...

August Kesseler Riesling Lorch Ortswein 2022

Varenummer
687740
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

169,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 149,00 kr. . Spar 12%

Beskrivelse

August Kesseler Riesling Lorch Ortswein 2022 - En Fremragende Vin fra Rheingau

August Kesseler Riesling Lorch Ortswein 2022 er en fremragende vin, der repræsenterer den høje kvalitet og karakter, som Rheingau-regionen er kendt for. Denne vin kommer fra landsbyen Lorch, der ligger i den vestlige del af Rheingau og er berømt for sine stejle terrasser og skiferholdige jordbund.

Vinen har en lys, strålende gul farve med grønne reflekser. Duften byder på friske noter af citrus, grønne æbler og blomster, der kombineres med en underliggende mineralitet. Smagen er sprød og levende med en harmonisk balance mellem frugt og syre. Du vil opleve smagen af lime, grønne æbler og hvide blomster, efterfulgt af en karakteristisk mineralsk finish. Vinen har en medium krop og en ren, frisk og vedvarende eftersmag.

August Kesseler Riesling Lorch Ortswein 2022 er en vin, der virkelig fremhæver landsbyen Lorches unikke karakter. Den tilbyder renhed, elegance og en autentisk følelse af sted.

Denne Ortswein kan nydes som en forfriskende aperitif eller som ledsager til en bred vifte af retter, herunder skaldyr, fjerkræ, salater eller vegetariske retter.

August Kesseler er kendt for sin dedikation til kvalitet og autenticitet, og denne vin er ingen undtagelse. Med sin friske karakter og komplekse profil vil August Kesseler Riesling Lorch Ortswein 2022 appellere til både nye og erfarne Riesling-elskere.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna