Indlæser...

August Kesseler Riesling Kapellenberg Grosse lage 2022

Varenummer
687739
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 229,00 kr. Normalpris 349,00 kr.
Spar 34% (120 kr)
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 199,00 kr. . Spar 13%

Beskrivelse

August Kesseler Riesling Kapellenberg Grosse Lage 2022


En del af Tysklands anerkendte vinklassificering, Grosse Lage, August Kesseler Riesling Kapellenberg Grosse Lage 2022 repræsenterer en af Rheingau-regionens mest prestigefyldte vinmarker. Denne vin er fremstillet med største omhu og præcision for at fremhæve Kapellenbergs enestående terroir.


**Profil:**

- **Farve:** Lys gylden med strålende grønne undertoner.

- **Aroma:** Duften er kompleks og inviterende med noter af citrusfrugter, grønne æbler, ferskner og en delikat mineralsk strejf, der afspejler skiferjorden.

- **Smag:** Smagsprofilen er elegant og afbalanceret med en rig frugtsmag, der inkluderer noter af lime, abrikos og hvide blomster. Den fine syre og komplekse mineralitet fører til en lang, vedvarende finish.

- **Struktur:** Medium til fuld krop, med en fin struktur der gør vinen både kraftfuld og raffineret.


Denne Riesling fra Kapellenberg markerer sig som en ekstraordinær vin med stor dybde og kompleksitet. Den kan nydes ung, hvor friskheden er fremtrædende, men vil også udvikle yderligere lag og nuancer med alderen.


August Kesseler Riesling Kapellenberg Grosse Lage 2022 er en fremragende følgesvend til et bredt udvalg af madretter, herunder fisk, skaldyr, hvidt kød og asiatiske retter.


**Om August Kesseler:**

August Kesseler er en af de førende vingårde i Rheingau og er kendt for sin passion for Riesling og Pinot Noir. Vingården fokuserer på at fremhæve den unikke karakter af hver enkelt vinmark gennem bæredygtig vinavl og nøje udvalgte druer.


**Konklusion:**

August Kesseler Riesling Kapellenberg Grosse Lage 2022 er en Riesling i verdensklasse, der fortæller en historie om sit oprindelsessted. Den kombinerer Rheingaus karakteristiske friskhed med en dybde og kompleksitet, der gør den til en sand fornøjelse at udforske. Det er en vin for dem, der ønsker at opleve, hvad Tysk vinavl kan tilbyde på sit højeste niveau. En vin, der ikke kun vil glæde sanserne, men også forblive i hukommelsen som en repræsentation af tysk vinmakings kunst.


  • 93 P. James Suckling
  • VDP.GROSSE LAGE®
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna