Indlæser...

August Kesseler Riesling 2022 kasse tilbud + gratis gave

Varenummer
689686
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 549,00 kr. Normalpris 1.399,00 kr.
Spar 61% (850 kr)

Beskrivelse

August Kesseler Riesling 2022 - En Klassisk Tysk Vin

August Kesseler Riesling 2022 er en fremragende repræsentant for den tyske Riesling-tradition. Denne vin er kendt for sin enestående kvalitet og er blevet en standard inden for sin klasse år efter år.

Riesling-druen har en lang historie, der går tilbage til det 9. århundrede, og i dag er den stadig den mest anerkendte og elskede drue i Tyskland. August Kesseler har formået at maksimere druens potentiale og skabe en vin, der udtrykker en uforlignelig friskhed og kompleksitet.

August Kesseler overtog vingården i 1977 og har siden udvidet den til at omfatte 33 hektar. Vinmarkerne er beliggende i Rheingau-regionen, der tilbyder optimale klimatiske forhold for dyrkning af Riesling-druen.

Denne vin har sprudlende frugtnuancer af modne ferskner og citrus, der kærtegner smagsløgene. Den subtile mineralske undertone tilføjer en ekstra nuance og giver vinen en autentisk karakter. Den er produceret med bæredygtige landbrugspraksisser, der ærer jordens naturlige cyklusser.

August Kesseler Riesling 2022 er et resultat af håndværksmæssig finesse og arvestolthed. Den er perfekt til at nyde alene eller som ledsager til et måltid.

Ved køb af en kasse får du desuden en gratis gave, der kan være en proptrækker, et vin sæt eller et ostesæt. Gør dig selv eller en vinelsker glad med dette tilbud.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna