Indlæser...

August Kesseler Riesling 2022

Varenummer
689637
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 69,00 kr. Normalpris 85,00 kr.
Spar 19% (16 kr)

Beskrivelse

August Kesseler Riesling 2022

_Skønheden fra Rheingau_


Nyd en udsøgt flaske Riesling fra den anerkendte producent, August Kesseler, beliggende i hjertet af den maleriske Rheingau region i Tyskland. Denne 2022 Riesling reflekterer den ekstraordinære kvalitet og dedikation, som Kesseler-teamet bringer til hver årgang.


**Smagsprofil:**


Farve: Denne vin præsenterer sig i en elegant, strålende strågul farve, der pirrer synssansen og indikerer en frisk og livlig karakter.


Aroma: Duften byder på en fortryllende buket af blomsternektar, grønne æbler, og en anelse af citrus, akkompagneret af subtile minerale noter og en diskret antydning af honning.


Smag: På ganen afslører denne Riesling en harmonisk balance mellem livlig friskhed og delikat sødme. Frugtagtige nuancer af pære og fersken blandes smukt med en diskret syre, mens en let mineralsk undertone tilføjer kompleksitet og dybde.


Afslutning: En lang og vedholdende eftersmag sikrer, at nydelsen af denne vin fortsætter langt efter det sidste sip.


**Perfekt Servering:**


Serverings temperatur: Ideel ved 8-10°C for at fremhæve dens elegante friskhed og dynamiske aroma.


Madparring: Dens alsidighed gør den til en fremragende ledsager til en række retter - fra delikate fiskeretter og skaldyr til lette salater og asiatisk køkken. Den vil også skinne ved siden af lettere forretter og selvfølgelig, som en forfriskende aperitif.


**Producentens Note:**


August Kesseler og hans team er dedikerede til at skabe vine, der ikke kun afspejler den unikke terroir af Rheingau men også deres passion og engagement i vinproduktionen. Hver flaske er et udtryk for det særlige sted, den kommer fra og det menneskelige håndværk, der er lagt i dens skabelse.


Nyd hver dråbe af August Kesseler Riesling 2022 og lad den tage dig med på en rejse gennem de betagende landskaber og den autentiske smag af Rheingau.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna