Indlæser...

August Kesseler Pinot Noir - Momentum Gaudeo 2018

Varenummer
687735
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

499,00 kr.

Beskrivelse

August Kesseler Pinot Noir - Momentum Gaudeo 2018

Denne Pinot Noir fra August Kesseler er en sand fornøjelse for alle sanser. Med sin sarte rosa farve på etiketten og dybe purpurfarve i glasset, er den visuelt imponerende. Duften af moden sort kirsebær, brombær, sort solbær og skovbær strømmer ud af glasset og ind i dine næsebor.

Når du smager på vinen, vil du opleve dens fulde pragt. Den er kraftfuld og elegant på ganen, med noter af Valrhona mørk chokolade, kaffe og ristede aromaer. De bløde og harmoniske tanniner er perfekt integreret i vinen, og den efterlader ingen tvivl om sin oprindelse som en Assmannshäuser Pinot Noir.

Denne Pinot Noir er en tør vin og er klassificeret som en VDP.GUTSWEIN. Den er perfekt til at nyde i øjeblikke af glæde og nydelse, og vil med sikkerhed stimulere alle dine sanser.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna