Indlæser...

August Kesseler Pinot Noir Cuvee MAX 2020

Varenummer
687736
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 799,00 kr. Normalpris 1.299,00 kr.
Spar 38% (500 kr)

Beskrivelse

August Kesseler Pinot Noir Cuvee MAX 2020


August Kesseler Pinot Noir Cuvee MAX 2020 er et blend af forskellige udsøgte Pinot Noir druer, der håndplukkes fra de mest fremragende parceller i Rheingau. Denne cuvée er opkaldt efter Max Kesseler, som ledede vingården i mange år med en dyb passion for Pinot Noir.


Vinen åbner med et komplekst bouquet af mørke bær, såsom sorte kirsebær og brombær, ledsaget af delikate antydninger af jordbund og krydderier. Den er medium til fyldig i kroppen og har en silkeblød tekstur, der komplementeres af fint afbalancerede tanniner og en frisk syre, der tilføjer et lag af kompleksitet og dybde.


Smagen er en eksplosion af mørke frugter med en smule sødme, der balanceres perfekt af en underliggende mineralitet. Eftersmagen er lang og vedholdende, og efterlader en varig hukommelse af denne ekstraordinære vin.


August Kesseler Pinot Noir Cuvee MAX 2020 er en vin, der kan nydes nu, men som også vil have godt af nogle år i kælderen. Den er det perfekte match til grillet kød og vil også komplementere et bredt udvalg af retter på grund af dens alsidige karakter. Denne cuvée er en hyldest til tradition og håndværk, der kombinerer druetypens karakteristiske kvaliteter med det unikke terroir i Rheingau.


  • Pinot Noir, trocken
  • VDP.GUTSWEIN
  • 92 P. Vinum, 94 P. James Suckling


James Suckling om:

2020 CUVÉE MAX

Score: 94 Point

23. januar, 2023 – Hvilken dyb, krydret duft denne fantastiske Rheingau pinot noir har! Også aromaer af solbær, blomme og kirsebærkage. Så rig og saftig at det er en fornøjelse lige nu. Dog er der en seriøs tannin struktur, der forankrer overflodet på overfladen. Meget ren, lige afslutning med en vidunderlig mineralfriskhed og en positiv antydning af bitterhed. Drikkelig nu, men bedst fra 2025.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna