Indlæser...

August Kesseler ERSTE LAGE, Lorcher Sclossberg - Riesling 2022

Varenummer
687734
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 129,00 kr. Normalpris 299,00 kr.
Spar 57% (170 kr)
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 109,00 kr. . Spar 16%

Beskrivelse

August Kesseler ERSTE LAGE, Lorcher Schlossberg - Riesling 2022


Denne Riesling fra August Kesseler fra Lorcher Schlossberg markerer sig som en enestående repræsentant for sin druetype og region. Den har en blændende struktur, som kun kan opnås fra vinmarker i første liga, hvilket ERSTE LAGE garanterer.


Årgang 2022 er en fest for sanserne, med en indbydende duft af citronblomst og et strejf af blomsterhonning. Denne tørre Riesling er alt andet end nøgtern, da dens slanke profil fremhæves af en livlig saftighed, der gør den umulig at modstå. Smagen er langvarig, præget af en fin og delikat struktur, og en balance, der er intet mindre end perfekt.


Denne Riesling er et eksempel på den bemærkelsesværdige kvalitet, som August Kesseler konsekvent leverer. Den kan nydes nu, men har også potentiale til at udvikle sig yderligere med tiden i kælderen. August Kesseler ERSTE LAGE, Lorcher Schlossberg - Riesling 2022 er uden tvivl en vellavet vin, der vil begejstre enhver hvidvinsentusiast.


  • Riesling, trocken
  • VDP.ERSTE LAGE
  • 93 P. Falstaff, 93 P. James Suckling

James Suckling om:
2021 LORCHER SCHLOSSBERG RIESLING TROCKEN – VDP.ERSTE LAGE®
Score: 93 Point
23. januar, 2023 – Hvem siger, at tør riesling skal være nøgtern? De vidunderlige aromaer af citronblomst med et strejf af blomsterhonning giver denne slanke tørre riesling en livlig saftighed, der gør den svær at modstå. Lang, filigran afslutning med pletfri balance. Drik nu, eller gem.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna