Indlæser...

Askebæger - rustfrit stål (11cm)

Varenummer
9689
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

69,00 kr.

Beskrivelse

Askebæger i tidsløst design

Mange mennesker vælger at bruge en kop, en tallerken eller et glas som askebæger, hvis de holder en fest hvor der kommer rygere. Det behøver dog slet ikke at være så hjemmelavet det du beder dine ryger-gæster om at aske i. For du kan til ikke ret mange penge købe et lækkert askebæger, i et smukt design. Dette askebæger er lavet i rustfrit stål og er således et design, som vil holde mange år frem og som ikke vil gå af mode. Derudover er dette materiale både hygiejnisk og rustfrit. Det kan også holde til den varme, som cigaretter giver til askebægeret uden, at der sker det mindste. Askebægeret består af to dele, en top og en underdel, som du kan skille ad når du skal rengøre askebægeret. Det er meget nemt at rengøre og der er ikke mange små steder, hvor der kan sidde aske tilbage når du har skyllet det af. Diameteren på askebægeret er 11 cm og højden er 3, 5 cm.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna