Indlæser...

Askebæger - rustfrit stål 10cm

Varenummer
9691
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

43,00 kr.

Beskrivelse

Klassisk Askebæger i Rustfrit Stål - Perfekt til Fester og Beværtninger

Dette klassiske askebæger i rustfrit stål er et must-have til caféer, restauranter og andre beværtninger. Det runde design og den matte sølvfarve giver en tidløs elegance, der passer ind i enhver indretning. Askebægeret har plads til tre cigaretter og er lavet af holdbart rustfrit stål, der er nemt at rengøre og yderst hygiejnisk.

Med en diameter på 10 cm og en højde på 3 cm er dette askebæger ideelt til fester, hvor der er behov for flere askebægere. Det er også et populært valg til restauranter og caféer, der køber det i engros. Hvis du blot har brug for ét askebæger til en mindre fest, kan du også købe det enkeltvis.

Uanset om det er til festlige lejligheder eller til daglig brug, er dette klassiske askebæger i rustfrit stål et pålideligt og stilfuldt valg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna