Indlæser...

Askebæger rockglas - Firkantet

Varenummer
9783
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

29,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/12 stk.: 25,00 kr. . Spar 14%

Beskrivelse

Flot ‘old school’ askebæger

Dette askebæger er af en type, som kan godt kunne forestille sig at se i en film fra 20’erne med det bedre borgerskab, som sammen sidder og ryger cigaretter fra cigaretrør. Den er nemlig lavet af glas med et fint og kubistisk mønster, som gør, at den skiller sig meget ud fra de almindelige askebægre i rustfrit stål eller plastik. Askebægeret er praktisk da det kan tåle opvaskemaskine, hvilket er en god ting for restaurationer, som naturligvis ønsker at kunne vaske alt i opvaskemaskine. Overfladen er det man kalder ‘ribbed’, hvilket netop betyder, at der er det fine firkantede mønster. Den er lavet af transparent materiale, hvilket gør, at lyset kan blive reflekteret så fint i det. Højden på askebægeret er 3,4 cm og længden er 10,4 cm.
Højde (cm): 3,4cm Længde (cm): 10.4cm Bredde (cm): 10.4cm Materiale: Glasfarve : Transparent Overflade: Ribbed Egenskaber: Opvaskemaskine egnet
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna