Indlæser...

Art Deco Vinkøler

Varenummer
690615
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

309,00 kr.

Beskrivelse

Art Deco Vinkøler - Tilføj Vintage Glamour til Dine Sociale Sammenkomster

Tilføj en dash af vintage glamour til dine sociale sammenkomster med vores "Art Deco Vinkøler." Inspireret af den tidløse elegance af 1920'ernes Art Deco-stil, er denne vinkøler det perfekte supplement til enhver moderne eller traditionel indretning. Lavet af rustfrit stål i en smuk sølvfarve, tilføjer den et strejf af luksus til dit hjem.

Denne vinkøler er ikke kun et praktisk redskab til at holde din vin på den perfekte temperatur, men også et kunstværk, der fanger øjet. Det dobbeltvæggede design sikrer, at dine vine forbliver kolde i længere tid, og den rummelige indre kapacitet kan nemt rumme både vin- og champagneflasker.

Uanset om det er en intim middag eller en større fejring, vil Art Deco Vinkøler uden tvivl tiltrække opmærksomhed og komplimenter. Denne vinkøler er mere end bare et køkkenredskab; den er en samtalestarter og et smukt stykke indretning.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna