Indlæser...

Arette Artesanal, Blanco Tequila FL 70

Varenummer
673145
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

1.159,00 kr.

Beskrivelse

Selvfølgelig, her er en produktbeskrivelse for Arette Artesanal Blanco Tequila FL 70 på dansk:


Arette Artesanal Blanco Tequila FL 70 er en premium tequila lavet af 100% blå agave fra Jalisco, Mexico. Med en klar og ren smag er denne tequila perfekt til enhver lejlighed.


Denne tequila har en frisk og frugtagtig aroma med toner af citrus og agave. Smagen er afbalanceret og subtil, med en mild sødme, der supplerer den komplekse agavesmag. Arette Artesanal Blanco Tequila FL 70 har en jævn og ren finish, der efterlader en langvarig smag af agave.


Arette Artesanal Blanco Tequila FL 70 er produceret af La Autentica Destileria, en familieejet destilleri, der har produceret tequila i over 100 år. De bruger traditionelle metoder og en unik blanding af moderne teknologi og håndværk for at skabe denne kvalitetstequila.


Denne tequila er perfekt til at nyde rent eller i en lækker cocktail. Prøv den i en klassisk margarita eller en Paloma for en autentisk mexicansk smag.


Med sin høje kvalitet og autentiske smag er Arette Artesanal Blanco Tequila FL 70 en tequila, der vil imponere selv de mest kræsne tequila-entusiaster. Prøv den i dag og oplev smagen af Mexico

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna