Indlæser...

APS Frida fad, skrå, Hvid/træ, ø31,5 cm

Varenummer
687636
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

45,00 kr.

Beskrivelse

APS Frida Fad - Skønhed og Funktionalitet i Ét

APS Frida Fad er et smukt og stilfuldt serveringsfad, der kombinerer moderne æstetik med praktisk funktionalitet. Fadet har en skrå design, der tilføjer et interessant visuelt element til din bordopsætning. Den klassiske hvide farve og de naturlige træelementer skaber en varm og charmerende atmosfære.

Fadet er lavet af plastik og har en diameter på 31,5 cm, hvilket giver rigelig plads til at servere en bred vifte af retter. Det er ideelt til servering af forretter, salater, snacks eller endda hovedretter. Den skrå form gør det nemt for gæsterne at tage maden og tilføjer samtidig et interessant designelement til bordet.

For at vedligeholde fadet anbefales det at rengøre den hvide keramikdel med almindeligt opvaskemiddel. Træelementet skal behandles med omhu for at bevare dets naturlige skønhed og undgå at placere det i opvaskemaskinen.

APS er kendt for sin kvalitet og innovation inden for serverings- og buffetprodukter. Med APS Frida Fad får du et smukt og funktionelt fad, der vil være en vidunderlig tilføjelse til enhver tabelopsætning.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna