Indlæser...

Ansjosfilet i Olivenolie 48 G

Varenummer
683939
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

69,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med de smagfulde ansjosfileter i olivenolie. Disse delikate fileter er lavet af ansjoser af høj kvalitet og er indlejret i en lækker olivenolie, der forbedrer deres smag og bevarer deres saftighed.


Hver dåse indeholder 48 g ansjosfileter i olivenolie, der er klar til at blive brugt som en velsmagende ingrediens i forskellige retter. Tilføj dem til dine salater, pasta, pizza eller brug dem som en lækker topping til din favoritmad.


Ansjosfileterne har en karakteristisk og intens smag med en saltet og delikat fiskesmag. De tilføjer en unik og krydret smagsoplevelse til dine retter og kan også nydes som et lækkert tilbehør til tapas, antipasti eller på en skive brød.


Dåsen sikrer, at ansjosfileterne forbliver friske og velsmagende. Den er også praktisk at opbevare og gør det nemt at tilføje ansjosfileterne til dine madlavningseventyr.


Opdag den rige og karakteristiske smag af ansjos med ansjosfileter i olivenolie på 48 g dåse. Forkæl dig selv med disse delikate fileter som en velsmagende ingrediens eller som et lækkert tilbehør til tapas og antipasti. Oplev den autentiske smag af ansjos med den lækre olivenolie. (Varenr. XXXX)

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna