Indlæser...

Angostura 7 YO Dark FL 70

Varenummer
10680
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

259,00 kr.

Beskrivelse

Angostura 7 YO Dark - En Rom med Dybde og Karakter

Angostura 7 YO Dark er en ægte perle fra Trinidad & Tobago. Denne rom er blevet lagret i mindst syv år på tidligere bourbonfade, hvilket giver den en dyb og kompleks smag. Med en alkoholprocent på 40% og en indholdsstørrelse på 70 cl er denne rom perfekt til at nyde alene eller som en del af en cocktail.

Smagsprofilen af Angostura 7 YO Dark er rig og fyldig med noter af ahorn, chokolade, honning og karamel. Denne kompleksitet giver en unik og behagelig oplevelse i munden, som fortsætter i den klassiske eftersmag af rom.

Uanset om du foretrækker at nyde denne rom for sig selv, over isterninger eller som en del af en cocktail som Manhattan eller Old Fashioned, vil Angostura 7 YO Dark med sikkerhed tilføje en ekstra dimension til din drinkoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna