Indlæser...

Angostura 5 YO Gold FL 70

Varenummer
10679
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

259,00 kr.

Beskrivelse

Angostura 5 YO Gold - En Rom med Dyb Karakter

Angostura 5 YO Gold er en unik blanding af lyse og tunge melasse-baserede rom, der er lagret i fem år i egefade. Denne lagringstid giver rommen mulighed for at udvikle sin dybe karakter og afsløre en kompleks smagsprofil.

Denne rom præsenterer noter af chokolade, krydderier, vanilje og ristet eg, der giver en rig og fyldig smagsoplevelse. Eftersmagen er bemærkelsesværdig varm og fyldig, hvilket gør denne rom perfekt til at nyde ren eller over is.

Angostura 5 YO Gold kan også bruges som en base i cocktails og blandinger. Den dybe karakter og komplekse smag gør den velegnet til at blive blandet med stærkere ingredienser, krydderier og krydderurter for at skabe unikke og velsmagende drinks.

Uanset om du foretrækker at nyde den ren eller bruge den som en base i dine cocktails, vil Angostura 5 YO Gold med sikkerhed tilføje en ekstra dimension til din drinkoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna