Indlæser...

Angostura "1919" 8 YO Premium Rum FL 70

Varenummer
10681
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

349,00 kr.

Beskrivelse

Angostura "1919" 8 YO Premium Rum - En Verdensberømt Rom fra Trinidad og Tobago

Angostura "1919" 8 YO Premium Rum er en verdensberømt rom, der er kendt for sin ekstraordinære kvalitet og smag. Denne rom er et blend af lette og kraftige melassebaserede romdestillater, der er modnet i mindst 8 år.

Denne rom er blevet anerkendt af nogle af verdens mest respekterede eksperter og rangeret blandt Caribiens absolut bedste lagrede rom. Smagen er ekstremt blød og velafrundet med fyldige noter af kakao, melasse, karamel og vanille.

Angostura "1919" 8 YO Premium Rum kommer i en flaske med en kapacitet på 70 cl. Den er produceret i Trinidad og Tobago, hvilket er kendt for at producere nogle af verdens bedste rom. Med en alkoholprocent på 40% er denne rom perfekt til at nyde alene eller som en del af en lækker cocktail.

Uanset om du er en rom-entusiast eller bare ønsker at forkæle dig selv med en kvalitetsrom, er Angostura "1919" 8 YO Premium Rum et fremragende valg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna