Indlæser...

Amaretto Bordiga FL 70

Varenummer
689690
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

199,00 kr.

Beskrivelse

Amaretto Bordiga - En Italiensk Ikon inden for Likørverdenen

Amaretto Bordiga er en italiensk ikon inden for likørverdenen og er kendt for at levere en uforglemmelig smagsoplevelse. Denne likør har en lang historie og kombinerer tradition med omhyggeligt udvalgte ingredienser for at skabe en klassisk smag af Italien.

Med en indholdsmængde på 70 cl og en alkoholprocent på 28%, er Amaretto Bordiga perfekt til at nyde alene eller som en ingrediens i forskellige cocktails. Den fyldige smag af sødmandel og den lette bitterhed, der er karakteristisk for amaretto-likører, giver en unik og behagelig smagsoplevelse.

Amaretto Bordiga er beriget med subtile nuancer af vanilje og karamel, hvilket tilføjer en velafbalanceret og forførende smag til likøren. Uanset om du foretrækker at nyde den som aperitif eller som en del af dine yndlingscocktails, vil Amaretto Bordiga med sikkerhed tilfredsstille dine smagsløg.

Bestil din flaske Amaretto Bordiga i dag og oplev den autentiske smag af Italien.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna