Indlæser...

Alte Reben Riesling weinhof 519 2022

Varenummer
674385
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 69,00 kr. Normalpris 149,00 kr.
Spar 54% (80 kr)

Beskrivelse

Weinhof 519 Alte Reben Rheingau Riesling Trocken 2022 er den ideelle vin til enhver, der ønsker at nyde en hvidvin af høj kvalitet til hverdag. Denne vin er fremstillet af de bedste druer fra Rheingaus berømte vinmarker og giver en frisk og frugtagtig smagsoplevelse.


Denne vin er perfekt til alle, der ønsker en hvidvin af høj kvalitet i hverdagen. Den er skabt af de bedste druer fra Rheingaus berømte vinmarker og har en frisk og frugtagtig smag med en aroma af citrus og æble.


Men lad os ikke bruge klicheer, når vi beskriver denne vin. Lad os i stedet fortælle historien om dens skabelse. Weinhof 519 er en lille familieejet vingård i Rheingau, der siden 1960'erne har været kendt for deres høje kvalitet af druer. Deres passion og engagement for vinproduktion kan smages i hver eneste flaske af denne Riesling Trocken.


Denne vin er en kilde til fantasi. Med dens friske, frugtagtige aroma kan du forestille dig at sidde på en solrig terrasse i Rheingau, mens du ser ud over vinmarkerne. Denne vin vil tage dig med på en rejse tilbage til de tyske vinmarker.


Du vil blive forført af denne vins unikke karakteristika. Med dens lyse farve og lette smag er den perfekt til en sommeraften eller en hyggelig aften derhjemme. Du vil blive fristet af dens friske smag og aroma af citrus og æble, der vil forføre dine smagsløg og efterlade dig med en lang eftersmag.


Denne vin har også modtaget fremragende anmeldelser fra vores kunder. De roser dens lette og frugtagtige smag og dens alsidighed.


Weinhof 519 Alte Reben Rheingau Riesling Trocken 2022 er uden tvivl den perfekte vin til alle, der ønsker at nyde en frisk og frugtagtig hvidvin af høj kvalitet. Så hvorfor vente? Tag en slurk, lad din fantasi tage over og nyd smagen af Rheingau i dit glas!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna