Indlæser...

Agromonte Passata yellow tomato 520g

Varenummer
693552
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

36,00 kr.

Beskrivelse

Agromonte Passata Gul Tomatsauce - 520g

Agromonte Passata Gul Tomatsauce er en lækker og autentisk italiensk tomat sauce, der vil tilføje en rig og dyb smag til dine retter. Denne sauce er lavet af gule tomater, der er kendt for deres søde og frugtagtige smag, hvilket gør den til et perfekt valg for enhver, der ønsker at tilføje en unik smag til deres madlavning.

Med en vægt på 520g er denne tomat sauce ideel til at lave en række forskellige retter, fra pasta til pizza og meget mere. Den er nem at bruge, og du kan nemt tilføje den til dine retter for at give dem en autentisk italiensk smag.

Agromonte Passata Gul Tomatsauce er et must-have i ethvert køkken, og det er en fantastisk måde at tilføje en smule italiensk flair til dine måltider.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna