Indlæser...

Ægnudler 400 g

Varenummer
684290
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

29,00 kr.

Beskrivelse

Ægnudler - En Lækker og Nem Måde at Tilberede Måltider

Vores ægnudler er kendt for deres rige smag og bløde tekstur. Disse lækre nudler er lavet af hvedemel og æg, hvilket giver dem en ekstra dimension af smag og fylde.

For at tilberede ægnudlerne skal du blot koge dem i vand i ca. 4 minutter, indtil de er møre og klar til at blive brugt i dine yndlingsretter. Den korte kogetid gør dem ideelle til travle hverdage, hvor du stadig ønsker at lave et lækkert og tilfredsstillende måltid.

Ægnudlerne kan anvendes i en bred vifte af retter. Du kan bruge dem til at lave klassiske stir-fries med kød, grøntsager og saucer, eller til at tilberede velsmagende nudelsupper med dine foretrukne ingredienser. Deres alsidighed gør dem til et uundværligt element i det asiatiske køkken.

Med vores ægnudler kan du nyde autentiske smagsoplevelser derhjemme. Lad dig inspirere af de mange muligheder og skab lækre og velsmagende retter, der vil glæde både dig selv og dine gæster.

Opdag ægnudlernes magi med deres korte kogetid og smagsfulde karakter. Uanset om du er en erfaren kok eller bare elsker at eksperimentere i køkkenet, vil vores ægnudler være en pålidelig og velsmagende ingrediens til at skabe lækre måltider på kort tid.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna