Indlæser...

Æbleeddike 6% 1 l

Varenummer
684288
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

59,00 kr.

Beskrivelse

Vores æbleeddike er fremstillet af friske æbler og er et alsidigt produkt i køkkenet. Den har en naturlig syrlighed, der kan løfte smagen i dine retter og tilføje en frisk og sprød dimension til dine favoritopskrifter.


Æbleeddike er velegnet til madlavning, marinader og dressinger. Du kan bruge den til at tilføje en syrlig og balanceret smag til salater, saucer, pickles og meget mere. Den kan også bruges som et sundt alternativ til andre syrlige ingredienser i opskrifter.


Vores æbleeddike har en syreprocent på 6%, hvilket giver den den perfekte balance mellem syrlighed og sødme. Den er pakket i en praktisk flaske på 1 liter, der sikrer, at du har tilstrækkelig mængde til dine madlavningsbehov.


Udforsk de mange anvendelsesmuligheder med vores æbleeddike og lad din kreativitet udfolde sig i køkkenet. Skab lækre dressinger, tilbered smagfulde marinader eller tilføj et strejf af syrlighed til dine foretrukne retter. Vores æbleeddike vil være din pålidelige følgesvend i køkkenet.


Opdag den friske og naturlige smag af vores æbleeddike og løft dine madoplevelser til nye højder. Lad dig inspirere af dens alsidighed og tilføj en syrlig dimension til dine yndlingsretter. Med vores æbleeddike kan du nyde en sprød og velsmagende oplevelse ved hvert måltid.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna