Indlæser...

Abasolo Whisky FL 70

Varenummer
673153
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

459,00 kr.

Beskrivelse

Abasolo Whisky er en unik og spændende whisky, der tager dig med på en rejse gennem historien og kulturen i Mexico. Dette er en whisky, der er skabt med omhu og dedikation, og som er inspireret af de traditionelle metoder, der er blevet brugt i Mexico i århundreder. Abasolo Whisky er lavet af 100% non-GMO blå majs, der er dyrket på en bæredygtig og ansvarlig måde, og som er blevet høstet for hånd og tørret på traditionel vis. Resultatet er en blød og behagelig whisky, der har noter af honning, karamel og en let røgsmag. Prøv Abasolo Whisky i dag og oplev en autentisk smag af Mexico.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna