A Touch of Spice, G&T Garnish Set, ØKO

199,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
13533

Beskrivelse

A Touch of Spice, G&T Garnish Set, ØKO

Hæv barren for hvordan du serverer en Gin & Tonic… I denne gaveæske får du 3 flotte krydderier, smækfyldt med aroma og æterisk olie, som løfter din G&T til nye smagsmæssige og visuelle højder. Gaveæsken er udformet som en bog og her får du gode råd om kunsten at mixe en drink, også kaldet Mixology. På omslaget – som er på engelsk – kan du læse om, hvordan du bruger og kombinerer de forskellige typer garnish/tilbehør, eller du kan lade dig inspirere af de smukke drinksbilleder.

Enebær:
Vores økologiske enebær er selvfølgelig den oplagte garnish til G&T! Enebær er gin’ens eksistensberettigelse og findes også i mange tonics.

Knus bærret let, så aromaerne frigives og læg 2-3 stykker i hvert glas. Kombinér gerne med en frisk kvist rosmarin, eller en strimmel citron-, grape- eller limeskal.

Stjerneanis:
Stjerneanis er smuk og skulpturel i glasset og afgiver en mild anisnote.

Brug en hel stjerneanis i hver drink, det er tilstrækkeligt, medmindre du vil have anissmagen til at stå tydeligere frem. Kombiner med en skive frisk citrus og en stilk rosmarin.

Rosenpeber:
De flotte røde, økologiske bær giver en skøn blomsteragtig aroma med lette pebertoner.

Brug 5-6 Rosenpeberbær i en drink. Kan også indfryses i isterninger eller kan serveres sammen med enebær, en strimmel agurke- eller citrusskal, et blad fra en krydderurt eller en tynd skive frisk frugt.

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna