Indlæser...

TRÆSPIL 6 X LUDO OG 6 X SKAK STR. 20 X 20 CM.

Varenummer
9917
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

Sjovt træspil med både ludo og skak

Køber man et spil man kan spille med familie og venner sker der for det meste det, at man køber et spil ad gangen. Det vil sige, at man blot køber ét spil og så skal man købe et nyt hvis man ønsker at købe noget andet. Med dette spil er situationen dog en anden fordi, at man køber hele to spil i en kasse. Det skyldes, at der i dette spil både er ludo og skak og det er med til at gøre det hele lidt sjovere. For med et skakspil kan du være sikker på, at du nok skal få vendt hjernecellerne og med et spil ludo kan alle være med. Det gør, at der er noget for enhver i denne pakke med to spil. Spillet er nemt at transportere med rundt fordi, at det blot fylder 20x20 cm og det er med til at gøre, at det er noget, som man altid lige kan tage under armen og få med.
 
TRÆSPIL 6 X LUDO OG 6 X SKAK STR. 20 X 20 CM.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna