Indlæser...

TESKE P3 14 CM

Varenummer
9874
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

7,00 kr.

Beskrivelse

Populær og moderne teske fra P3

Går man i tanker om at man ønsker at skifte bestikket ud på restauranten eller i cafeen så er det heldigvis noget, som man kan gøre meget nemt. Blandt andet kan man gøre det, at man køber forskelligt bestik fra P3, som er et populært mærke inden for bestik. P3 er en mere moderne version af bestikserien, som P1, som også altid har været meget populær. Dette lille stykke bestik er en del af den nyere bestikserie P3, og man kan da også se, at den har et yderst moderne finish. Den vil være god for enhver at røre rundt med i teen uanset om man er til fløde, mælk, honning eller sukker i teen. Teskeen er lavet i højpoleret kromstål og det er en af grundene til, at du kan være sikker på, at teskeen nok skal kunne holde til lidt af hvert i dit køkken. Derfor kan du være sikker på, at denne lille ske nok skal holde i mange år. P3 er den nye og moderne udgave af P1 Ønsker du en bestik serie der følger med udviklingen, men stadigt er til fast lavpris - så er løsningen lige her. Alt er i 18/0 højpoleret kromstål. Længde : 23 cm
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna