Indlæser...

SPISESKE P3 21 CM

Varenummer
9873
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

12,00 kr.

Beskrivelse

Anvendelig og pæn spiseske

Der er visse ting, som man har brug for i et køkken uanset hvor tit man laver mad og uanset hvor avanceret mad man laver. Det gælder blandt andet en spiseske, da man ikke kan kalde et køkken for et køkken, hvis ikke man har et par af stykker af denne type bestik. Skeen fra P3 er en af de pænere af slagsen, selvom dette ikke kan ses på prisen. Blandt andet kan du bruge den til at spise en lækker suppe, som du serverer for dine gæster. Uanset om der er tale om hønsekødssuppe, græskarsuppe eller en anden grøntsagssuppe så vil den gøre det rigtig godt. Spiseskeen er en del af den populære bestikserie P3, som laver mange forskellige slags bestik. Skeen måler 23 cm og er lavet af det gode og holdbare materiale højpoleret kromstål. P3 er den nye og moderne udgave af P1 Ønsker du en bestik serie der følger med udviklingen, men stadigt er til fast lavpris - så er løsningen lige her.
Alt er i 18/0 højpoleret kromstål. Længde : 23 cm
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna