Indlæser...

HUMMERGAFFEL P1 20 CM LANG

Varenummer
9864
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

14,00 kr.

Beskrivelse

Lækker og luksuriøs P1 hummergaffel

Der er visse madvarer, som kræver, at man spiser dem på en helt særlig måde. Det gælder både ting som en skaldyrskniv, men en anden ting, som også er i denne kategori er hummergaflen, som man er nødt til at anskaffe sig hvis man har tænkt sig at spise en denne type hårde dyr fra havet. Det er nemlig sådan, at kun med en hummergaffel, som denne lækre gaffel kan du få det optimale ud af dit skaldyr. Og hvis du har købt en form for skaldyr er det fordi, at du virkelig ønsker at nyde den fordi, at der her er tale om en af de dyrere typer af skaldyr. Meget ofte er det til nytår, at folk de vælger at skulle spise skaldyr fordi, at der både er noget luksuriøst ved nytår og ved for eksempel hummer. Derfor er det en meget udbredt forret til nytår og i denne situation får man brug for noget bestik som denne hummergaffel.  P1 er en vores standard bestikserie. Alt er i 18/0 højpoleret kromstål. Længde : 20 cm

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna