Indlæser...

Brødrister NOVEA T4 (American-Style)

Varenummer
9860
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

649,00 kr.

Beskrivelse

Lækker toaster i elegant design

De fleste kender rigtige toastmaskiner fra TV-serier og film, men så småt er der flere og flere, som får sådanne brødristere i hjemmet fordi, at de har fundet ud af, at de er gode at riste brød med. Denne toaster er af typen Novea T4 og der er tale om en designtoaster, som er lavet i børstet rustfrit stål. Du kan toaste intet mindre end hele 4 skiver ad gangen så skal du lave rigtig meget brød på en gang er det en god brødrister at bruge. Har du for eksempel en børnefamilie er den helt ideel, og den har endda hele 9 forskellige niveauer af intensitet. Det er ikke kun det hvide toastbrød du kan toaste i denne maskine for også rugbrød er noget, som denne lille køkkenmaskine kan riste. Den er meget digital da den har et LCD-display og herpå er der en nedtællingstimer så du altid ved hvornår brødet er klar.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna