Indlæser...

TESKE CHIPPENDALE 14,5 CM LANG

Varenummer
9850
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

22,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/12 stk.: 19,00 kr. . Spar 14%

Beskrivelse

Pæn og delikat Chippendale teske

Uanset hvor meget mad man laver og hvilken type mad man laver så kommer man ikke udenom, at man på et eller flere tidspunkter vil få brug for en teske. For en ske af denne type er yderst anvendelig i mange situationer. Især er det selvfølgelig hvis man ønsker at drikke te, at denne form for bestik er rigtig god da det er det, som den i sagens natur er lavet til. Dog kan denne Chippendale teske også bruges til sukkerskålen hvis du skal have øset en smule sukker op på morgenmaden eller i teen. Ydermere kan den bruges til at skænke kaffe. Har man en lille dessert kan den også bruges hertil, selvom man i mange tilfælde vil vælge at bruge noget bestik, som er specielt beregnet hertil. Uanset hvad så vil Chippendale skeen passe godt til resten af bestikserien da alt bestikket er kendetegnet af at have nogle fine detaljer på skaftet. Chippendale er en elegant og flot bestikserie. Alt er i 18/10 højpoleret kromstål. Det er med solide/massive skafte. Længde : 17,1 cm
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna