Indlæser...

FROKOSTGAFFEL CHIPPENDALE 17,1 CM LANG

Varenummer
9848
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

35,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/12 stk.: 29,00 kr. . Spar 17%

Beskrivelse

Fin Chippendale frokostgaffel

Med en frokostgaffel på bordet er det tydeligt, at man har styr på sit interiør da man på den måde giver udtryk for, at man går op i de typer af ting man har på bordet, som en del af borddækningen. En Chippendale frokostgaffel vil passe perfekt når du skal invitere gæster på middag da den ser så pæn ud på bordet. Det er dog også en god ting at købe Chippendale frokostgaflen hvis du er til bestik af den lidt mindre type. For det unikke ved denne Chippendale frokostgaffel er, at den har en længde på 20,1 cm, hvilket er væsentligt mindre end mange af de andre gafler du finder. Det gælder for alt i Chippendale bestikserien, at det er lavet af 18/10 kromstål i højpoleret art. Skaftet er solidt og massivt, hvilket er noget, som gør, at det er rart at spise med gaflen og have den i hånden.
 
Chippendale er en elegant og flot bestikserie. Alt er i 18/10 højpoleret kromstål. Det er med solide/massive skafte. Længde : 20,1 cm

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna