Indlæser...

ØLGLAS CERVOISE 50 CL (6stk)

Varenummer
9830
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

250,00 kr.

Beskrivelse

Lækkert og elegant Cervoise ølglas

Der er ingen der siger, at et ølglas nødvendigvis skal være både klodset og stort og kantet for det kan sagtens være elegant, hvilket dette Cervoise krus er et eksempel på. En af de ting, som gør glasset ekstra elegant er, at det har en stilk, som man kun ser på de færreste af sin type. Det kan rumme 50 cl, hvilket passer til en helt klassisk fadøl, som man får serveret på en bar eller på en restaurant. Ønsker du også at have det samme glas i din bar i andre størrelser kan dette nemt lade sig gøre. For her på siden finder du det nemlig i størrelserne 62 cl, 38 cl og 32 cl udover de 50 cl, som det kan rumme. Det har en højde på 19,2 cm og en diameter på 8,3 cm.
 
ØLGLAS CERVOISE 50 CL 07131 | Ø:8,3 x H: 19,2 CM Serien er perfekt til øl, og kan fås ved barlife i størrelserne 62 cl - 50 cl - 38 cl - 32 cl
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna