Indlæser...

ØLGLAS NONIC 28 CL

Varenummer
9824
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

21,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/48 stk.: 19,00 kr. . Spar 10%

Beskrivelse

Lækkert og alsidigt Nonic ølglas

Dette glas hedder et ølglas fordi, at de fleste, der køber det netop bruger det til den gyldne væske baseret på humle. Det kan dog også sagtens bruges til andre ting du vælger at servere i køkkenet, i baren eller i restauranten. Uanset om du vil servere vand, sodavand eller saft i glasset, vil det også kunne gøre dette helt perfekt. Nonic glasset kan indeholde 28 cl, hvilket er lige under en almindelig øl og så har det en højde på 11,5 cm. Ølglasset er hærdet, hvilket gør, at det er ekstra holdbart og det er især smart hvis glasset skal bruges i en bar eller i en restaurant. Det er muligt at stable glasset, hvilket også er noget, som man sætter pris på hvis man skal bruge glasset på en bar.
 
ØLGLAS NONIC 28 CL 43716 | Ø:7,3 x H: 11,5 CM Det gode valg af glas, hvad enten det er til øl eller vand. Glasset er hærdet og stabelbar. H: 11,5 cm D: 7,3 cm Vægt: 178 g
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna