Indlæser...

Sunkist Lime cutter

Varenummer
9789
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

6.899,00 kr.

Beskrivelse

Smart lime cutter fra Sunkist


Aldrig har det været nemmere at skære frugter med et enkelt skub! Denne Sunkist lime cutter gør hele arbejdet for dig og du skal næsten ikke gøre noget for at få skåret dine forskellige citrusfrugter. Du placerer blot den citrusfrugt du ønsker at have skåret under selve maskinen og dernæst sætter du den i gang med at skære frugten.


Dernæst vil den helt automatisk smide citrusskiverne ned i glasset, som står under maskinen. Dermed behøver du ikke at røre ved skiverne da de helt af sig selv ryger ned i glasset. Det er utroligt nemt og meget hygiejnisk da der er så lidt fysisk kontakt med citrusfrugterne. Denne Sunkist lime cutter er meget nem at rengøre, hvilket også er med til at gøre den ekstra hygiejnisk, hvilket alle, som står i køkken vil sætte stor pris på.


Fræserne skærer dine frugter ind i 8 eskalformede stykker. Stempel- og kutterens bund er opvaskemaskine. Endelig er denne Sunkist Cutter lavet af stabil ABS-plast. Vægt (kg): 5,8 Højde (cm): 40,0 Bredde (cm): 39,0 Dybde (cm): 34,0

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna