Indlæser...

Vinkøler cement - ø12 cm

Varenummer
9751
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

206,00 kr.

Beskrivelse

Lækker vinkøler i cement

De fleste mennesker forbinder cement med noget, som huse er lave af eller som man generelt ser i bygningskonstruktioner. Hvis man følger med i moden inden for interiør og pæne ting vil man dog lægge mærke til, at cement er noget af det, som er begyndt at vinde frem. Det kommer blandt andet til udtryk i denne vinkøler, som er lavet af cement. Farven på den er hvid, hvilket giver et smukt, simpelt og elegant udtryk. Cementmaterialet er med til at gøre, at den holder ekstra godt på vinens kulde, hvilket er lige præcis det man vil have. Vinkøleren har en diameter på 12 cm, hvilket gør, at de mest gængse vine kan være i vinkøleren. Vinkøleren i cement passer godt ind i den skandinaviske og nordiske stil, som er meget simpel, elegant og minimalistisk, lige præcis som denne vinkøler.
 
Højde19 cm Diameter12 cm MaterialeBeton FormCylindrisk FarveGrå
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna