Indlæser...

Frucosol Glas Froster

Varenummer
9742
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

14.999,00 kr.

Beskrivelse

Glasfroster til lidt sjov i baren

Med denne glasfroster skal du nok få endnu mere opmærksomhed når du står bag baren. Der er nemlig her tale om en maskine, som du kan bruge til at froste dine glas således, at de får en mat og særlig effekt udenpå. Det er blevet meget moderne at have sådan en froster da det at servere drinks af glas, der er frosted er noget, som skaber blikfang når folk kigger på det. Glasfrosteren har en højde på 52,2 cm så den vil ikke tage alt for meget plads bag baren. Uanset hvilken CO2-flaske du har, så kan denne glasfroster arbejde med den. Det eneste du skal gøre for at bruge glasfrosteren er at du skal placere glassene under frosthovedet og dernæst skal du skubbe dette hovede tilbage, hvorefter CO2 vil blive lukket ud. Du kan eventuelt gentage dette hvis du ikke synes, at du første gang får den ønskede effekt.

Levering omfatter ikke batterier samt CO2-flasken. Højde (cm): 41,0 Dybde (cm): 13,0 Bredde (cm): 27,0 Vægt (kg): 4,3 Materiale: rustfrit stål, plast

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna